Jahodové řezy "MROŽ"

Jahodové řezy "MROŽ"

vejce 6 ks  /sníh z bílků/

cukr krupice 25 dkg

mouka polohrubá 30 dkg

šlehačka 0,25

prášek do pečiva 1/2 ks

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec ušlehané bílky  a piškot vylijeme na vymazaný  a moukou vysypaný plech. Pečeme cca 160 C cca 20 - 25 minut.

Krém:

umixujeme 1/2 litru jahod a svaříme s 1 vanilkovým pudinkem - nesladíme.

Ušleháme máslo 0,25 kg s moučkovým cukrem dle chuti a po částech přidáváme vychladlý pudink.

Zdobíme čokoládou.

Datum vložení: 31. 5. 2024 0:00
Datum poslední aktualizace: 13. 6. 2024 20:45
Autor: Správce Webu